Den korrekte brug: træbeskyttelsesmaling

På denne side lærer du, hvordan du bruger træbeskyttelsesmaling korrekt.

Du skal bruge:

  Forberedelse

  • Forbruget af træbeskyttelsesmalingen er i gennemsnit ca. 10-12qm/l. Disse oplysninger kan dog variere, hvis du bruger en tyndere eller påfører tykkere lag.
  • Sørg for, at forarbejdningstemperaturen for malingsmateriale, underlag og miljø ikke er under 10°C; Temperaturer mellem 15°C og 25°C er ideelle. Sørg for, at træets luftfugtighed ikke er mere end 15 %, og den maksimale fugtighed til bearbejdning og tørring er 65 %.
  • Fjern støvkilder og affedt træet grundigt med fortynderen og en klud.
  • Brug malertape til at afmaske de områder, der ikke skal belægges.
  • Rør malingen grundigt før brug.

  Behandler

  1. Hvis du ønsker at fortynde træbeskyttelsesmalingen, tilsæt ca. 5-10% fortynder og bland godt med malingen.
  2. Brug en malerrulle, pensel eller koppistol med 1,6 mm dyse til at påføre træbeskyttelsesmalingen. Afhængigt af størrelsen og formen på det objekt, du vil redigere, skal du beslutte, hvilket værktøj der er bedst for dig.
  3. 1 til 2 lag anbefales for at opbygge et tilstrækkeligt beskyttende lag. Sørg for, at det første lag er helt tørt, før det andet påføres. Træbeskyttelsesmalingen er berøringstør efter ca. 1 time, men den nøjagtige tørretid afhænger af luftfugtigheden, rumtemperaturen og tykkelsen af ​​det påførte lag. Lad malingen tørre tilstrækkeligt, før den genbruges eller males over det færdige træ.
  4. Efter cirka 4 timer kan du nemt lakere det færdige træ for yderligere beskyttelse og en æstetisk finish. Den endelige hårdhed af træbeskyttelsesmalingen nås efter ca. 7 dage.

  Klar til dit projekt? Uanset om det er farveløst eller i farve; vi tilbyder dig et stort udvalg af træbeskyttelsesmalinger af høj kvalitet.

  Nu at vælge imellem!