Anwendung

Flisemaling - keramiske overflader som nye! 🔧

Fliesenlack - Keramikoberflächen wie neu! 🔧

Flisemaling er et produkt, der giver dig mulighed for at give en ny glans til flisebelagte overflader i dit hjem. Her er nogle situationer, hvor det virkelig kan komme til nytte.


Har du nogensinde hørt om flisemaling? Det er et produkt, der giver dig mulighed for at forny slidte fliser for at give et strejf af friskhed til miljøet uden at bruge en formue. Men for at opnå gode resultater er det nødvendigt altid at stræbe efter kvalitet.


Anvendelse af flisemaling

Flisemaling kan være nyttig ved forskellige lejligheder, især når man maler vægbeklædninger til badeværelset, som skal fornyes over tid på grund af, at farven går af mode. Der kan hurtigt komme tegn på slid på fliser, især på gulvet. Denne lak kan dog også bruges til at puste nyt liv i køkkenfliser – som har en tendens til at ridse, skår og miste deres glans.


En anden interessant anvendelse er reparation af gulve med slidte og misfarvede fliser på altaner, terrasser, verandaer eller i garager, kældre og trappeopgange.

Desuden kan vejr- og temperaturændringer forårsage mange problemer for udendørs gangbroer, der kan repareres med et nyt lag maling.


Vil du forskønne dit hjem? Tag et kig på vores udvalg af flisemaling af høj kvalitet! I over 200 RAL-farver.

Bemærk også applikationsbemærkningerne.

Fortsæt med at læse

Wie Sie am besten Ihr Auto lackieren - So geht's richtig! 🚗
Wie Sie Ihre Badewanne neu lackieren - bestes Ergebnis! 🛀🏻

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.