Anstrich

Hvordan maler jeg en rumdør korrekt? GØR DET SELV! 🚪

Wie streiche ich eine Zimmertür richtig? Do it yourself! 🚪
Billeder fra Instagram @hks_tischler

Vil du vide, hvordan man maler en dør som en professionel? Med et par enkle tips er maling af indvendige døre en leg og vil give dig den professionelle finish, du leder efter! Det er ret utroligt, hvilken forskel et frisk lag maling kan gøre.

Du skal bruge:

1) Vælg en malingsfarve

Hvilken farve passer til mig? Hvide rumdøre giver ofte rummet lysstyrke og matcher næsten altid farven på dit interiør. Du kan også overveje at male dine døre i en anden farve end hvid – mørke sorte eller grå indvendige døre er gode valg! Der er dog ingen grænser for din kreativitet; For at finde den rigtige farve, brug venligst vores oversigt over RAL-farver.

2) Forbered din dør

Bearbejdningen og især tørringen af ​​bådmaling bør ikke foregå under 10°C. Disse oplysninger refererer til malingsmaterialet, underlaget og rumtemperaturen under forarbejdningen og den efterfølgende tørre- og hærdetid.

Succesen for ethvert maleri starter med god forberedelse. Du kan enten male dine døre in situ eller skille dem ad og male på to bukke på en anden arbejdsplads. Det anbefales at fjerne dørhåndtag og hængsler - det er nemmere end at male omkring dem. Hvis du ikke vil have dem skruet af, så tape håndtag og hængsler med malertape. Dørlåsen bør også fjernes, så den ikke sætter sig fast. Låsen fastgøres med to skruer på falssiden af ​​døren. Skru dem blot af med en skruetrækker og fjern låsen.

Hvis du maler en ældre dør om, skal du først udfylde eventuelle kamme eller bump med træspatel, slibe disse områder glatte og derefter slibe hele døren let med finkornet sandpapir. Brug en klud til at fjerne slibestøvet grundigt. Overfladen skal desuden være ren, tør og fri for fedt, silikone og voks før brug. Vigtigt: Brug ikke sæberens eller skuremælk, da disse er lavet af fedtsyrer og derfor ikke egner sig til at opløse fedt. En malingsfortynder er bedst.

3) Mal din dør

Nu er det tid til at male! Vi anbefaler at bruge pensler og en lille malerrulle, da dette vil få arbejdet gjort hurtigere og give en meget glattere finish. Hvis du arbejder på bukke, skal du sørge for at lade malingen tørre helt, inden du vender døren og maler den anden side. Put bukkene med klude for at undgå at ridse det nye lag.

Vi anbefaler et eller to lag. Lad malingen tørre i cirka otte timer, før du gør den lidt ru igen, tørrer den af ​​og påfører et andet lag.

Når dit andet lag er tørt, skal du blot hænge dine døre op igen og geninstallere dørbeslag. Færdig!

Er du klar til at opgradere din dør? Vælg mellem over 200 RAL-farver en af ​​vores bådmalinger i høj kvalitet, som er ideelle til maling af døre! Bemærk også vores ansøgningsbemærkninger.

Fortsæt med at læse

Mit weißem Metallschutzlack gestrichener Wohnwagen
Mit diesen Tipps sieht ihr Holzzaun bald aus wie neu! 🖌️

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.