Anwendung

Den bedste måde at male din bil på - sådan gør du det rigtigt! 🚗

Wie Sie am besten Ihr Auto lackieren - So geht's richtig! 🚗

Når det kommer til at male en bil, vil enhver autoprofessionel fortælle dig det samme: Det hele afhænger af forberedelsen. Uanset om du udbedrer en ridse eller maler hele bilen om; maleforberedelse er lige så vigtig som påføring af maling og spiller en stor rolle for kvaliteten af ​​slutresultatet. Lad derfor mindst halvfems procent af den tid, du afsætter til malerprojektet, forberede dig. Som udgangspunkt kan du regne med to dages arbejde til lakering af en normal bil.


For at hjælpe dig med at forberede dig som en professionel, vil vi guide dig gennem nogle praktiske tips om vask, slibning, grunding og valg af den rigtige lak til din bils nye look for et virkelig professionelt resultat.


Forberedelse

Din bil skal være så ren som muligt. Vi anbefaler et besøg i bilvasken (sørg for ikke at bruge varm voks!) og derefter en omhyggelig efterbehandling i hånden.


Derefter afmonteres alt, hvad der er fastgjort udvendigt på køretøjet og kan fjernes (lys, blinklys, antenne, pyntelister, sprinklerdyser, navkapsler, forrude vinduesviskere, evt dørhåndtag).

Diskerne skal ikke fjernes.


Dit arbejdsområde skal være støvfrit og rent. En garage eller carport er ideel, så du kan arbejde på trods af regnen. Alternativt er det bedst at sætte et lysthus op.


Maskning

Mask nu omhyggeligt alle overflader af, der ikke skal males. Maskeringstape er velegnet til dette. Forruder inklusive gummi bør også være maskeret. Affaldssække er for eksempel praktiske til dette.


løkker

Ved slibning fjernes det øverste lag af billakken ved hjælp af slibemidler.

En af de vigtigste dele af maleforberedelse, det betaler sig at investere tid og arbejde omhyggeligt. Alt efter opgaven kan slibningen udføres enten med sandpapir eller med en elektrisk orbitalsliber, selvom du skal bruge forskellige typer papir afhængig af bilen.


Hvis du planlægger at strippe bilens karrosseri, skal du bruge 400 og 600 sandpapir.

Du bør sikre dig, at der ikke er skinnende pletter tilbage på bilens karrosseri, ellers klæber primeren og malingen ikke. Undgå at slibe ned til pladen. Fare! Malingen påføres normalt tyndere på hjørner og kanter.

Støvkilder skal fjernes bagefter.


Rens/afkalk/affedt overfladen grundigt (silikonerens er ideel til dette) og skyl derefter overfladen med vand. Lad derefter overfladerne tørre.

Vigtigt: Brug ikke sæberens eller skuremælk. (Disse er lavet af fedtsyrer og er derfor ikke egnede til at opløse fedt. )


Maling

Mal nu baggrunden. Ved at lægge avispapir rundt om bilen undgår du, at maling drypper på gulvet. Vi anbefaler to tynde lag for at få det bedste resultat. Før det andet lag skal lakken tørre helt ud. Du kan også arbejde med en malerulle . Start ved køretøjets tag.

Lad malingen tørre helt (ca. 12 timer).

Som et sidste trin skal du fjerne malertapen og sætte de fjernede bildele på igen.


Din bils nye lakering er udført! Poler bilen bagefter for den bedst mulige glans.


Søg efter din billak i dag! Vi tilbyder dig et stort udvalg af billak af høj kvalitet.

Overhold vores brugsvejledning.

Fortsæt med at læse

Wie Sie Ihre Gartenmöbel lackieren, damit sie aussehen wie neu ✔️
Fliesenlack - Keramikoberflächen wie neu! 🔧

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.