FARVE LØVE: Et nyt udseende og en lille indsigt

FARBENLÖWE: Ein neuer Autritt und ein kleiner Einblick

Det er gjort! Lige i tide til årsskiftet præsenterer vi vores nye hjemmeside.

Vi ønsker at øge kundeoplevelsen med et moderne og minimalistisk design. Vi fokuserede på indhold og brugervenlighed.

Vi ønsker at formidle viden og information til kunden så enkelt som muligt. På den måde kan vi spare tidsspilder og give merværdien videre til kunden.
På startsiden får enhver privat slutbruger vist valget af substrat. Med blot et par klik kan kunden se de produkter, der kræves.
Under "Instruktioner" vil kunden finde en simpel forklaring for hver produktkategori, der forklarer applikationen i en sammenfattet form. Vi har analyseret mere end 1000 forespørgsler fra kunder om at konstruere teksten på en sådan måde, at yderligere forespørgsler undgås.
Vi udgiver også billeder fra andre kunder, der viser, hvordan produkterne ser ud behandlet for at øge tilliden.

Fra 1. januar 2019 udvider vi vores salgsteam i Hamborg og fokuserer på vækst. I kategorien "B2B" henvender vi os nu til industrielle slutbrugere, som vi gerne vil overbevise om muligheden for automatiseret indkøb hos FARBENLÖWE. Mange virksomheder er ikke klar over, at digitalisering, automatisering og kunstig intelligens sparer virksomheder for en masse tid og penge. Vi vil gerne hjælpe!

Vi udgiver regelmæssigt vores egne artikler fra vores virksomhed under kategorien "Blog". På den måde vil vi gerne give (potentielle) kunder et dybere indblik i vores virksomhed og skabe mere gennemsigtighed. Kritik velkommen!

Emnet om miljø er tæt på mange. Så også os. Derfor arbejder vi konstant på økologiske og moderne forbedringer af vores produkter i vores eget laboratorium. Vi er også stolte af at kunne meddele, at vi i slutningen af ​​2018 modtog statsstøtte til den økologiske forbedring af vores bygningsmaling (betonmaling, swimmingpoolmaling, osv...). Mere om det i et andet blogindlæg.

På vores hjemmeside, under kategorien "Jobs", gør vi også opmærksom på, at vi løbende ønsker at udvide vores salgsteam i Hamborg. Se dig gerne omkring. Måske kender du nogen, der kender nogen. ;-)

Held og lykke!

Finn Fleischer

Fortsæt med at læse

2 kommentarer

Anna elisa

Anna elisa

La vernice per piscina vorrei sapere se è clorocaucciu e la scheda tecnica. Grazie

Beate Apelt

Beate Apelt

Ein herzliches Hallo!
Gibt es zu ihren Produkten eine Farbpalette?
Würde gern meine Fußbodenfließen streichen und aus einer Farbpalette die Farben aussuchen.
Liebe Grüße Beate

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.