Den korrekte brug: metalbeskyttelsesmaling 3i1

Hvis du arbejder med 3i1 lak, kan du på denne side finde ud af, hvordan du bruger lakken korrekt.

Du skal bruge:


Forberedelse

  • Bearbejdning og tørring af 3-i-1 malingen bør ikke finde sted under 10°C, temperaturer mellem 15°C og 25°C er ideelle. Sørg for, at malingsmaterialerne, underlaget og den omgivende temperatur er 10°C eller højere under forarbejdning og tørre- og hærdetid.
  • Fjern alle kilder til støv for at sikre, at der ikke kommer partikler ind i malingen.
  • Brug malertape til at maskere de områder af, du ikke vil have belagt.
  • Rør godt i malingen før brug.
  • Før brug skal underlaget slibes og sikres, at det er rent, tørt, fri for fedt, silikone og voks. Fjern gammel løs maling eller rust før påføring. Undgå sæbeholdige rengøringsmidler eller slibemidler, da de indeholder fedtsyrer, der ikke er egnede til at fjerne fedt.


Behandler

  1. En primer er ikke nødvendig. Fortynd eventuelt 3i1 lakken med ca 5-10% fortynder.
  2. Brug en malerrulle, pensel eller koppistol til at påføre malingen. Valget af påføringsmetode afhænger af størrelsen og formen på den genstand, der skal coates, og den ønskede overfladestruktur. En malerrulle fungerer godt til store områder, mens en pensel fungerer godt til detaljeret arbejde. En koppistol er ideel til hurtig og jævn belægning af store områder.
  3. Vi anbefaler et eller to lag, afhængig af den ønskede opacitet og farvedybde. Lad malingen støvtørre i ca. 4 timer før overmaling efter ca. 24 timer. Overmaling for tidligt kan beskadige malingsfilmen og påvirke belægningens kvalitet. Efter gennemsnitligt 5 dage har den beskyttende metalbelægning på 3 i 1 opnået sin fulde modstand.


Gul, grøn eller blå, grå eller i over 200 forskellige RAL-farver; vi tilbyder dig et stort udvalg af højkvalitets metalbeskyttelsesmalinger 3i1.