Den korrekte brug: 2K swimmingpool maling til GRP / plast / polyester

På denne side lærer du, hvordan du korrekt bruger vores 2K swimmingpoolmaling til GRP, plast og polyester.

Du skal bruge:

 • a 2K flydende kæbemaling (indeholder basismalingen inkl. hærder)
 • muligvis malertape og malerpapir til at maskere området af, der ikke skal males
 • Malerulle eller pensel (vi anbefaler vores Premium malersæt X300)
 • Afkalkningsmiddel / affedtningsmiddel
 • om nødvendigt en fortynding (dette kan også bruges efterfølgende til at rense enheden)

Forberedelser

 • Bearbejdningen og især tørringen af ​​2-komponent maling bør ikke foregå under 10°C. Disse oplysninger vedrører malingsmaterialet, underlaget og omgivelsestemperaturen under forarbejdningen og den efterfølgende tørre- og hærdningstid på mindst 5 dage. For lave temperaturer fører til udtørrings- og hærdningsproblemer, da den nødvendige kemiske reaktion ikke kan finde sted. Selv en kortvarig køligere temperatur kan føre til problemer.
 • Fjern alle mulige støvkilder.
 • Brug malertape til at dække de områder af fliserne, der ikke skal belægges (brug også silikone til fliser!).
 • Rens, afkalk og affedt overfladen grundigt, og skyl den derefter af med vand.

Vigtigt: Brug ikke sæbe rengøringsmidler eller skurecreme. Disse er lavet af fedtsyrer og er derfor ikke egnede til at opløse fedt.

  Behandler

  1. De to komponenter, dvs. maling og hærder, blandes sammen i et bestemt forhold direkte før forarbejdning. Med vores maling er forholdet 5:1 (volumen/liter). Det betyder, at 5 dele maling og 1 del hærder måles og blandes i et målebæger. Der må kun blandes så meget maling, som det er nødvendigt for arbejdstrinnet. Forbruget af malingen er ca. 7-8 kvm/l i gennemsnit. Disse oplysninger kan dog variere, hvis du bruger en tyndere eller påfører tykkere lag. Når hærderen er tilsat, kan hærdningsprocessen ikke længere vendes. Rør blandingen godt i mindst et minut.
  2. Bearbejdningstiden for vores 2K maling er omkring 4-5 timer. Ud over brugstiden (tiden mellem blanding af malingen og afslutningen af ​​forarbejdningstiden) har nogle materialer også en forarbejdningstid. Optimal behandling er kun mulig i denne periode. Herefter forringes bearbejdeligheden og malerresultatet, selvom malingen stadig er flydende, og der ikke kan ses ændringer. Bland aldrig så meget maling, som kan behandles på én gang.
  3. Mal nu baggrunden. Vi anbefaler to tynde lag for at få det bedste resultat.
  4. Efter cirka 60 minutter er malingen støvtør. Et andet lag kan påføres efter 4-6 timer.
  5. Efter 12 timer kan du nemt fjerne malertapen. Den endelige hårdhed nås efter 5-7 dage.

  Klar til dit projekt? Uanset om det er mat, satin eller blank, farveløs eller i over 200 forskellige RAL-farver; vi tilbyder dig et stort udvalg af højkvalitets 2K swimmingpool maling.